myGeeks

ИТ Безбедност и Управување

ENG     PHL     MK                                                                                                                  SHEMA LLC Consulting Company

Без безбедност, не постои вистинска комуникација.

Без комуникација, не постои вистинска безбедност.

Секоја напреден чекор и иновација во вмрежување (network), проширува многу можности како и опасности. Од страв, многу фирми не прифаќање на нови платформи, но тоа само ќе им наштети на нивната способност да комуницираат интерно и екстерно во споредба со пазарот. Од друга страна, многумина дури и од добро информирани, со нетрпение ги обновиа сите системи со малку или без смисленост, а и тоа придонесува голем ризик.

MyGeeks е искусен и исклучително умешен во управувањето со ИТ безбедност на претприја, мрежи и уреди со силни алатки и ефективна обука.

myGeeks Мрежа, Сервер и Клауд Безбедност

  1. Пресметани и анализирани информации.
  2. Движни Информации.
  3. Запазени Информации.
  4. Заштитени и контрола на пристап до информации.

Да има вашата ИТ постигнување на овие четири мисија критични функции ефикасно, контактирајте не..

Дознајте повеќе за myGeeks Сервер & Клауд Управување со мрежата:

myGeeks Консалтинг на Безбедноста на Мобилни Уреди

Низ светот, организации големи и мали се соочуват со брзо ширење на WiFi / 3G/4G/LTE опремени мобилни уреди. Особено таблети се револуционизират и трансформираат на секој степен и аспект на работа, соработка и комуникација.

Ние обезбедуваме потребни протоколи, менаџмент, системи и обуки за решавање на итното прашање за тоа како да се балансираат возбудлив нови комуникациски можности на мобилни уреди со загриженост и безбеднос.

Дознај повеќе за MyGeeks Консалтинг на мобилни уреди :

myGeeks ИТ Консалтинг и Комуникации

Да се ​​вклучи во вистинска безбедна комуникација, на една организација треба  повеќе отколку само да вградат "firewalls" и спроведат на енкрипција. Секоја метода на безбедност мора да биде лесен за користење, лесна и транспарентна за корисникот.

myGeeks обезбедува низа на разновидна претпријатие-класа безбедност со алатки и техники за да се олесни во реално време соработка со клиенти и партнери.

Дознај повеќе за myGeeks ИТ комуникации :

myGeeks ИТ безбедност на обука Услуги

Вашиот # 1 одбрана е да сте образовани, "безбедност свесни" во работната сила.

Вие не мора да научите како да бидете бравари само за да ја заклучите вратата, сепак мора да заклучи вратата во секое време. На сличен начин, многу голема количина на ИТ безбедносни закани можат да бидат спречени во организации, ако сите лекции и стриктно следење на мал број на едноставни однесување. Контактирајтене денес, за ние да можеме да обезбедиме оваа суштинска обука.

 

Дознај повеќе за ситеИТ Услуги на myGeeks :