myGeeks

Мобилни Уреди & Далечен Менаџмент и Консалтинг

ENG     PHL     MK                                                                                                                  SHEMA LLC Consulting Company

Трансформирај го секое работно место во ново работното место со WiFi и 4G/LTE таблети.

 

Далечни области и области со "мртви-точки" веќе не се пречка. Имаме решенија за вашето претпријатие.

 

 Последните проекти :

- виртуелена поддршка и виртуелна средина за далечинско претпријатија во оддалечените региони.

- во Западниот Васајас, Филипини, ние овозможивме интернет обезбедена конекција на 15 училишта под Одделот за образование: Гимназии и Факултети.

 

Ке бидат објавени наскоро повеќе информации ..

Интерактивен Дизајн

Подобрување на вашата соработка и брендирање со извонредно мулти-допир платформи.

Комуникативен ИТ

Забрзување на протокот на идеи и информации во вашата организација

 Сервер и Клауд Нетуорк

Прошири ја ИТ инфраструктурата со сеопфатен и ефикасен виртуелизација и клауд.

ИТ Безбедност и Манаѓмент

Обезбеди ја вашата мрежа од заканите со добри алатки и ефективна обука.

Програми и Апликации

Оспособување на вашата организација со сопствени прилагодени софтвер и бази на податоци (database).

myGeeks ИТ Консалтинг

Напредно размислување со ИТ стратегија е од витално значење во овие денови на брзи промени.