myGeeks

Програми и Апликации

ENG     PHL     MK                                                                                                                  SHEMA LLC Consulting Company

Оспособи ја на вашата организација со сопствен и прилагоден софтвер и бази на податоци (database).

Програмирање е наука.
Интерактивни дизајн е уметност
.

Програмирање и Скриптирање

Веб и Интерактивни Стратегии

Бази на Податоци - Backend Database

Microsoft SQL Server Master Data Services :

креирате и конфигурирате во Windows PowerShell

Трансакции стандарди за безбедност

 

Мобилни Солуции и Уреди

Трансформирај го секое место во ново работното место со таблети, со уреди на WiFi и 4G/LTE.

Интерактивен Дизајн

Подобрување на вашата соработка и брендирање со извонредно мулти-допир платформи

 Сервер и Клауд Нетуорк

Прошири ја ИТ инфраструктурата со сеопфатен и ефикасен виртуелизација и клауд.